AEA

Echipa

Despre noiAsociatiColaboratoriOffice staffColaborari Profesionale

Despre noi

Societatea Civilă de Avocaţi  " A.A. Iordan, Dumitrică şi Asociaţii " a fost fondată în anul 1998, la Brăila. Activitatea noastră s-a concentrat încă de la început în domeniul afacerilor, al dreptului comercial şi fiscal, consultanţă comercială şi fiscală, litigii comerciale, recuperări de creanţe , proceduri de faliment. Societatea civilă de avocaţi asigură în prezent clienţilor săi servicii juridice la cele mai înalte standarde, întrucât fiecare avocat este implicat în mod profesionist în abordarea problematicii dreptului şi în aplicarea soluţiilor corespunzătoare.


VALORI

Societatea noastră de avocaţi se pregăteşte pentru noi nivele de dezvoltare, planurile noastre sunt  îndreptate spre realizarea intereselor clienţilor noştri.

Talentul avocaţilor noştri este real susţinut de munca în echipă. Aceasta asigură performanţa reală a tuturor activităţilor desfăşurate.

A. A. IORDAN, DUMITRICĂ & ASOCIAŢII este interesată de respectarea deontologiei profesionale, de imparţialitate în promovarea celor mai bune servicii juridice. Ne concentrăm să oferim soluţii optime clienţilor noştri pe care îi expertizăm cu atenţie, împreună cu numeroşi distinşi colaboratori.

În mod constant, ne preocupăm de îmbunătăţirea calităţii cunoştinţelor juridice, încercând să creem o practică unitară a serviciilor oferite clienţilor noştri. Atitudinea de apropiere faţă de problematica dreptului este deschisă, curajoasă, întotdeauna îndreptată spre stabilirea comunicării între interesele noastre şi cele ale clienţilor pe care îi reprezentăm. Suntem bine motivaţi, inventivi, cu o bună percepţie a realităţii mediului şi mereu încrezători în şansa de reuşită.

Despre noi

În prezent, societatea civilă de avocaţi este compusă din avocaţi cu experienţă profesională atat în domeniul litigiilor cât şi în cel al consultanţei de afaceri. Unii dintre aceştia, au o bogată experienţă în realizarea de proiecte importante de afaceri, negocieri, atât în sectorul public, cât şi cel privat. Avocaţii noştri sunt dintre cei care au pus bazele pe parcursul anilor a numeroase afaceri de succes pentru mulţi dintre clienţii actuali ai societăţii.

Mai mult, în decursul activităţii lor, avocaţii noştri au dezvoltat relaţii profesionale durabile atât cu clienţii, cât şi cu avocaţi specializaţi din diverse domenii, toate acestea fiind un catalizator important în menţinerea contactului cu practica profesională.

Acest beneficiu este în prezent o parte integrantă semnificativă din ceea ce societatea de avocati oferă clienţilor săi.

Echipa noastră este formată din 3 avocaţi asociaţi şi 10 avocaţi colaboratori cu o experienţă de minimum 4 ani din Brăila, Bucureşti, Galaţi, Buzău, Constanţa, Tulcea, Vrancea, Ialomiţa, Argeş, Dolj, dar avem de asemenea şi  avocaţi  din judeţe mai îndepărtate, cu care am încheiat contracte de colaborare, cu scopul de a reduce costurile efectuate cu transportul şi pentru un control eficient al activităţilor întreprinse.

În cei 15 ani de experienţă, societatea noastră s-a îndreptat spre noi direcţii de dezvoltare.

Scopurile noastre vizează  să îndeplinească cele mai bune interese ale clientului.     Până în prezent, am reuşit datorită talentului avocaţilor noştri, susţinut de munca în echipă şi dedicare către profesie noastră. Prin serviciile noastre, acoperim o arie largă a ţării , şi anume,  partea de Sud, Sud-Est şi Estul României.