AEA

Echipa

Despre noiAsociatiColaboratoriOffice staffColaborari Profesionale

Colaborari Profesionale

AEA

Societatea noastra este membra AEA. Asociatia Avocatilor din Europa- reteaua internationala a avocatilor este formata din birouri de avocati din aproate toate tarile lumii. Au fost selectate numai birourile ce se bucura de un inalt prestigiu si importanta in tara lor pentru a face parte din aceasta retea, aceia care se numara printre profesionisti. Aceasta retea isi are originea in cadrul Uniunii Europene si odata cu trecerea timpului s-a extins si asupra celorlalte tari ale lumii, incepand cu tarile ce nu erau membre UE, si terminand cu majoritatea tarilor din America, Asia si Africa.
AEA reprezinta cea mai mare retea de avocati din lume, si nu exista nici o alta retea care sa cuprinda atat de multe tari si locatii.

In nulte din acele tari, toate orasele importante sunt incluse aici; pentru acest motiv, asociatia are mai multe sedii in cateva tari.

Birourile au fost alese cu rigurozitate respectand standardele de selectie printre care se numara profesionalism, competenta, si eficienta in fiecare profesionist ales.

Toti membrii asociatiei se intalnesc odata pe an intr-un congres ce are loc printr-un sistem rotativ intr-una din cele 27 state membre ale Uniunii Europene.

Avocatii membri ai asociatiei apreciaza ca regula principala a slujbei lor, deontologia si etica profesionala. Asociatia a fost foarte atenta in acest sens, selectand avocati care ofera nu numai standarde uniforme de calitate, dar si profile ale eticii curate si profile deontologice in toti membri ei.

Servicii juridice in Ukraina - Avocat Andrei Osipov Ghenadievici

  • Reprezentare juridica si asistenta in domeniile civil si penal;
  • Reprezentare juridica in fata autoritatilor;
  • Arbitraj.