AEA

 


ANIVERSARE 15 ANI - SCA A.A.IORDAN, DUMITRICA & ASOCIATII

Stimati colaboratori,

Suntem bucurosi sa va anuntam ca anul acesta aniversam 15 ani de existenta. Aceasta aniversare nu este doar o ocazie de a celebra 15 ani de rezultate si de satisfactii profesionale, ci si de a ne aminti de valorile care ne-au marcat existenta si care vor fi “motorul” pentru urmatorii ani de realizari ai firmei.

Intr-o economie de piata tanara si dinamica, 15 ani inseamna mult, deoarece au fost 15 ani intensi, in care am fost nevoti sa ne adaptam la cerintele unei piete in permanenta schimbare.

Spiritul antreprenorial, colegialitatea si lucrul in echipa sunt valori pe care fondatorii firmei au reusit sa le imprime in toate jurisdictiile in care firma noastra este prezenta.

Le suntem recunoscatori tuturor colegilor nostri, atat celor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului cat si celor cu care continuam misiunea noastra si fara de care aceasta aniversare nu ar fi fost posibila.

In egala masura, le multumim clientilor si colaboratorilor nostri, trecuti si prezenti, pentru increderea acordata in toti acesti ani.

Nu in ultimul rand,  dorim sa marcam aceasta aniversare printr-o serie de schimbari, speram, benefice atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra:  schimbarea sediului din Braila. Astfel , in Braila, incepand cu data de 15.07.2013  noul sediu va fi situat pe Calea Calarasilor nr.53, bl.2bis (Romarta Noua).

Seria schimbarilor va continua pe tot parcursul anului, schimbari ce ne dorim sa contribuie la dezvoltarea noastra ca firma si, de asemenea, menite sa vina in sprijinul activitatii si afacerilor dumneavoastra.

Cu stima,

Echipa SCA A.A. Iordan, Dumitrica &Asociatii